در این بخش از طراحی سایت فروشگاهی، مراحل اتصال سایت به سرچ کنسول و معرفی قسمتهای مختلف این ابزار را ببینید.
اولین عاملی که میتوان به آن اشاره کرد، روش طراحی سایت است. یک روش ساده برای طراحی یک وب سایت، استفاده از قالبهای آماده است.
فروش پایان کار نیست و اگر به دنبال جلب رضایت مشتریان هستید وجود یک سیستم پشتیبانی مشتریان در سایتهای فروشگاهی ضروری است.
این سیستم میتواند موجودی کالاها را در زمان واقعی بهروزرسانی کند و بهصورت خودکار محصولاتی که موجودی آنها تمام شده را ناموجود اعلام نماید.
برای اینکه فرمهای ورود و عضویت خود را با دیجیتس سفارشی سازی کرده و فرمهای حرفهای تری ایجاد کنید، این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را از دست ندهید.
برای پیکربندی ووکامرس به مسیر پیشخوان > ووکامرس > پیکربندی بروید تا به تنظیمات آن دسترسی داشته باشید.
مشتریان همواره به دنبال سایتهایی هستند که در کنار ارایه محصولات با کیفیت، برای تعدادی از محصولات یا خریدهای بالاتر از یک مبلغ خاص، ارسال رایگان دارند.
برای نمایش بهتر، این بخش با رنگی متفاوت باید طراحی شود. علاوه بر اینها قرار دادن کلمهی “جستجو” داخل کادر و در نظر گرفتن دکمه و کادری رنگی در طراحی آن بسیار ضروری است.
با افزایش استفاده کاربران از موبایل، تبلت، لپ تاپ و سایر نمایشگرها وجود یک سایت ریسپانسیو ضروری است؛ تا در تمامی دستگاهها به خوبی نمایش داده شود. اگر کاربران سایت شما را باز کنند و با المانهای بهم ریخته یا فونت ناخوانا روبرو شوند، سایت را ترک میکنند.
درون وبسایت فروشگاهی باید قسمتی وجود داشته باشد که مشتریان بتوانند سوالات خود را مطرح کنند.
امکانات و افزونهها: بررسی کنید که قالب از امکانات و افزونههای مورد نیاز شما پشتیبانی میکند.
خانه نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی این روزها برای هر نیازی طراحی سایت فروشگاهی وردپرس میتوانید سری به اینترنت بزنید و نیاز خودتون...
تمام کسبوکارها برای افزایش فروش به سایت فروشگاهی نیاز دارند. در این مقاله با مراحل نحوه آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی آشنا شدید.
همچنین سیستم جستحوی پیشرفته، فیلتر محصولات، مقایسه محصولات، اضافه کردن به علاقهمندیها، سیستم رای دهی و نظرات جزو امکانات پیشرفته به حساب میآیند.